اخبار سرطان.ریه.کبد.کلیه.مثانه.پستان


   اخبار روز پزشکی و انواع سرطان
موضوعات مطالب
آخرین خبرها
خبرهای بهداشتی وسلامت
انواع سرطان
بیماری ام اس
سرطان خون
سرطان ریه
سرطان پروستات
سرطان پستان
سرطان پوست
سرطان مثانه و کلیه
تومور مغزی
سرطان لوزالمعده
سرطان روده
سرطان کبد
سرطان تخمدان
تیروئید
سرطان حنجره
سرطان گلو
سرطان روده
سرطان چشم
سرطان دهانه رحم
سرطان دهان
سرطان لب
سرطان مری
سرطان معده
سرطان آپاندیس
سرطان پانکراس
سرطان طحال
تومور ویلمز
سرطان دست
خواص مواد خوراکی
نمک
چای سبز
نوشابه
ریحان
انار
سیب
خرما
سرکه سیب
انجیر
زردالو
اسفناج
لبو
هویج
اناناس
گوجه فرنگی
مویز
کرفس
اویشن
خیار
شوید
ابلیمو
کاسنی فرنگی
بادرنجبویه
رازیانه
ترب سیاه
فلفل سیاه
گیلاس
چای ترش
توت وحشی
آووکادو
روغن کنجد
ازگیل
زرشک
لپه
زعفران
مرزه، ضد سرطان است
فلفل دلمه‌ای رنگی
کاسنی
'توت'
سویا
نخود فرنگی
به
«اسطوخودوس»
گياه شاهدانه
گردو
کیوی
شیر سویا
انگور
گياه نسترن
زیره سبز
ليمو
بادمجان
عسل
برگ بو
کلم قرمز
سماق
نخود
سیر
لوبیا سبز
گیاه خرفه
شاه تره؛ گیاهی با خواص چند منظوره
خواص و مضرات باقلا
گوشت بوقلمون
چای ترخون
قارچ
توت فرنگی
ریواس
سیاه دانه
موز
چای بابونه
گیاه ترنجبین
آشنایی با خواص آلبالو
شاتوت
خواص آویشن
طالبی
درباره زیتون
تخم شربتی
موز
خرمالو
خاصیت "ژله"
زردچوبه
داستان کوتاه
انواع داروهای ضد سرطان
ایماتینیب 100 میلی گرم
فلوتامید
سینادوکسوزوم
سیس پلاتین
بلئومایسین
اگزالیپلاتین استراژن (Oxaliplatin Stragen)
ریتوکسی ماب (Rituximab)
اتوپوزاید (Etoposide)
ایرینوتکان (Irinotecan)
وین کریستین (Vincristine)
دسه تاکسل (Docetaxel)
کاپسیتابین (Capecitabine)
پکلی تکسل (Paclitaxel)
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 12
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 36
بازدید ماه : 4430
بازدید کل : 815038
تعداد مطالب : 864
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

اخبار روز پزشکی و انواع سرطان مطالب آموزشی و پزشکی
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

تهاجم فرهنگی
جی پی اس موتور
جی پی اس مخفی خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان دانلود و آدرس kaktoos62.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» تاثیر هورمون استروژن بر توقف سرطان خون

مادرید- ایرنا-محققان اسپانیایی با توجه به اینکه احتمال ابتلا مردان به سرطان خون (لوسمی) بیشتر از زنان است متوجه شدند که با استفاده از هورمون استروژن می توانند با پیشرفت برخی از انواع سرطان ها و دیگر اختلالات خونی مبارزه کرد.


به گزارش ایرنا از خبرگزاری افه، یافته های این مطالعه که بر روی موش ها در مجله علمی 'سل استم سل' منتشر شده است از سوی دانشمندان اسپانیایی مرکز ملی تحقیقات قلب و عروق کشف شده است.

سرطان خون یا لوسمی نوعی سرطان است که در مغز استخوان آغاز می شود، جایی که سلول های خونی (گلبول های سفید برای دفاع بدن ، گلبول های قرمز برای انتقال اکسیژن و پلاکت ها برای لخته شدن خون ) ساخته می شوند.

در این رابطه، لوسمی دقیقا مانع از ساخته شدن گلبولهای قرمز،سفید و پلاکت های تکامل یافته سالم می شوند.

دانشمندان برای تحقیقات خود از دو نوع سرطان خون که به طور کلی به حاد و مزمن تقسیم می شوند و حیواناتی با لوسمی حاد 'میلوئیدی' و 'نئوپلاسم میلوپرولیفراتیو' که برای آنها هیچ معالجه ای وجود ندارد، استفاده کرده و با داروی 'تاموکسیفن' که برای درمان سرطان سینه در زنان به کار می رود بر روی آنها آزمایش کردند.

محققان مشاهده نمودند که این دارو در لوسمی حاد میلوئیدی تغییرات قابل توجهی انجام نداده اما در لوسمی نئوپلاسم میلوپرولیفراتیو، نتایج بسیار خوبی به دست آمد.

نئوپلاسم میلوپرولیفراتیو ناشی از جهشی است که پروتئین (JAK2) در سلول های بنیادی خونی و همان هایی که مغز استخوان می سازد ایجاد می کند.

به گفته دانشمندان، در حال حاضر هیچ درمانی به جز پیوند مغز استخوان برای این نوع بیماری وجود ندارد و فقط در اندک بیماران این پیوند توصیه می شود.

محققان پس از استفاده از این دارو متوجه شدند که تاموکسیفن قادر به از بین بردن سلولهای بنیادی غیرطبیعی که مسوول پیدایش این بیماری هستند می باشد و اثر آن چه در موشهای نر و چه در موش های ماده ، بسیاری مشابه بود.

دکتر 'سیمون مندز فرر' رئیس گروه تحقیقاتی در این مورد تصریح کرد :این دارو، رفتار استروژن را تقلید می کند و هرچند که دلیل آن را نمی دانیم اما به نظر می رسد که اثر قوی تری بر روی سلولهای لوسمی دارد تا روی سلولهای سالم ، موردی که به ما اجازه داد که بیماری را بدون ایجاد عوارض جانبی مهم بر روی سلولهای سالم خون مهار کنیم.

وی ادامه داد:به نظر می رسد که سطح بالای استروژن ها، سلولهای بنیادی خونی که سپس تکامل می یابند و به گلبولهای سفید ، قرمز و پلاکت ها تبدیل می شوند را کنترل بهتری می کند.



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 15 آذر 1393برچسب:تاثیر هورمون استروژن بر توقف سرطان خون, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» تولید داروی مقابله با نوعی سرطان خون
 
به گزارش ایسنا، شانس درمان بیماران مبتلا به این نوع سرطان خون طی سال‌های گذشته تا حد بالایی افزایش یافته با این حال، درصد بالایی از آن‌ها بدنشان در مقابل داروهای موجود مقاومت می‌کند. دانشمندان دانشگاه گوته فرانکفورت با همکاری آناهیتا رفیعی و محققان روس‌ دارویی تولید کرده‌اند که با بدخیم‌ترین اشکال سرطان خون از نوع کروموزوم فیلادلفیای مثبت مبارزه می‌کند.
 
بیماران مبتلا به این نوع سرطان، لوسمی مزمن میلوئیدی (CML) یا «لوسمی حاد لنفوئیدی» را رشد می‌دهند. این موارد نخستین انواع سرطان خون هستند که می‌توان به واسطه توسعه درمان مولکولی هدفمند آن‌ها را درمان کرد. در این حالت، «مواد فعال مهارکننده انتخابی کیناز» مستقیما بر روی ژن تحریک‌کننده سرطان موسوم به BCR/ABL عمل می‌کنند. با این جال، پس از مدتی این درمان‌ها برای تعداد بسیاری از بیماران یا به دلیل جهش‌های BCR/ABL یا مکانیسم‌های ناشناخته ناکارآمد می‌شوند.
 
در حال حاضر، فقط یک ماده به نام Ponatinib وجود دارد که قادر به غلبه بر تقریبا تمامی مقاومت‌های بالینی در این زمینه است اما به دلیل بروز تعدادی از عوارض جانبی تهدیدکننده زندگی، این ماده باید با احتیاط فوق‌العاده‌ای مصرف شود.
 
آلمانی‌ها به همراه رفیعی و با همکاری شرکت Fusion Pharma واقع در مسکو، «مهارکننده کیناز» نوآورانه‌ای موسوم به PF-114 را با هدف ارائه همان اثرگذاری Ponatinib بر روی سرطان خون کرموزوم فیلادلفیای مثبت اما با عوارض جانبی کاهش‌یافته‌ تولید کرده‌اند.
 
دانشمندان گزارش کرده‌اند PF-114 در مقابل این نوع سرطان خون مقاوم در مقابل درمان، به اندازه Ponatinib کارآمد بوده است.
 
این نتایج اساسی برای استفاده از PF-114 در بیماران مبتلا به سرطان خون کروموزوم فیلادلفیای مثبت مقاوم در مقابل درمان ارائه می‌دهد.
 
رفیعی و همکارانش به دنبال آزمایش‌های بیشتر روی کارآیی مطلوب و عوارض جانبی خوشایند داروی جدید بر روی بیماران در فاز یک مطالعات بالینی‌شان هستند.

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:تولید داروی مقابله با نوعی سرطان خون, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» نشانه های سرطان خون

سرطان خون یا همان «لوسمی» یکی از مهلک ترین بیماری هایی است که هر ساله تعدادی از مردم جهان را قربانی می کند.

 
 این بیماری در واقع نوعی بیماری پیش رونده و بدخیم اعضای خون ساز بدن انسان است که با تکثیر و تکامل ناقص گویچه های سفید خون و پیش سازهای آن در خون و مغز استخوان ایجاد می شود. اجتماع یاخته های سرطانی در خارج از مغز استخوان موجب تشکیل توده هایی در اندام های حیاتی بدن نظیر مغز و یا بزرگ شدن غدد لنفاوی، طحال، کبد و ناهنجاری در اندام های حیاتی بدن می شود. «لوسمی» شایع ترین سرطان اطفال در جهان است. این بیماری بر اساس نوع گویچه سفید خون که دچار تراریختگی و سرطان شده به ۲ دسته تقسیم می شود: لنفوئیدی و میلوئیدی که بر اساس شدت و سرعت پیشرفت بیماری به انواع حاد و مزمن تقسیم می شود.

 به طور معمول پس از مدتی، سلول‌های سفید از بین می‌رود و سلول‌های خون جدید که در مغز استخوان تولید می‌شود، جایگزین آن می‌شود اما این سلول‌های غیرعادی به آسانی از بین نمی‌رود و فضای بیشتری را اشغال می‌کند و برای سلول‌های عادی مشکلاتی را به وجود می‌آورد. چنین روندی باعث می‌شود در ‌‌نهایت سلول‌های طبیعی خون کاهش پیدا کند. از علائم لوسمی یا سرطان خون می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

 * لکه‌های بنفش یا جوش‌های ریز و قرمز روی پوست: این جوش و لکه‌ها، اغلب به صورت خوشه‌ای ظاهر می‌شود و گاهی با جوش‌های ریز اشتباه گرفته می‌شود.

* درد استخوان و مفصل: درد عمیق استخوان‌ها، یکی از علایم آشکار سرطان خون است که در بیماری‌های دیگر شایع نیست. درد هنگامی بروز می‌کند که مغز استخوان، بر اثر تراکم غیرعادی سلول‌های سفید خون موجود در مغز استخوان، منبسط می‌شود. استخوان‌های بلند پا و دست، اصلیترین محل بروز این درد است.

 * سردرد: یکی از علایم این بیماری که بندرت گزارش می‌شود، سردرد مکرر، شدید و طولانی است. برخی بیماران با درد از خواب بیدار می‌شوند. رنگپریدگی همراه با سردرد نیز از دیگر علایم آن است. زیرا جریان خون رسانی به مغز و ستون فقرات محدود می‌شود. در برخی موارد فرد دچار صرع نیز می‌شود.

 * افت میزان گلبول‌های قرمز سالم: با پایین آمدن تعداد گلبول‌های قرمز، سلول‌ها قادر به اکسیژن رسانی به تمام بدن نیستند. در نتیجه فرد دچار کم خونی و خستگی مفرط می‌شود که به صورت ضعف عضله و کمبود انرژی جسمی و بی‌خوابی آشکار می‌شود. در این شرایط فرد قادر به انجام دادن کارهای جسمی و روزمره نیست. برخی بیماران دچار افسردگی یا کسالت می‌شوند.

 * خونریزی بدون دلیل: هر نوع خونریزی بدون علت می‌تواند از علایم سرطان خون باشد. این بیماری میزان پلاکت خون را پایین می‌آورد و مانع از لخته شدن خون می‌شود. کبودی ناگهانی و بدون علت نیز از علایم این بیماری است. این کبودی‌ها اغلب در انگشتان، بین انگشتان، دست‌ها، شکم و کمر ظاهر می‌شود و تیره‌تر از کبودی‌های معمولی است. همچنین قطع نشدن خونریزی ناشی از بریدگی، خون دماغ شدن مکرر و بدون دلیل و خونریزی از لثه از علایم این بیماری است. زنان نیز در دوران قاعدگی دچار خونریزی غیرعادی زیاد و طولانی مدت می‌شوند.

 *  کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن: سرطان خون شدید یا مزمن، سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند و فرد دچار تب‌های شدید می‌شود. زیرا سلول‌های سرطانی خون، سلول‌های سفید خون را به بیرون می‌راند. با کم شدن سلول‌های سفید خون، این سلول‌ها قادر نیستند از بدن در برابر عفونت محافظت کنند.

 *  از دست دادن اشتها: این حالت امری عادی است. گاهی فرد بدون اینکه متوجه شود بتدریج وزن کم می‌کند. این امر می‌تواند به علت خستگی و ضعف شدید باشد. در لوسمی شدید، سلول‌ها در ستون فقرات یا مغز تراکم پیدا می‌کند و این امر منجر به بروز مشکلات متعددی از جمله حالت تهوع، استفراغ، اسهال یا یبوست می‌شود.

 * کمبود اکسیژن: هنگامی که اکسیژن کافی در خون جریان ندارد، فرد دچار کمبود نفس می‌شود.

* تورم کبد یا طحال: با پیشرفت لوسمی شدید، کبد یا طحال دچار تورم و فرد دچار درد شکم می‌شود یا احساس پری در زیر دنده‌ها می‌کند. برخی در ناحیه تحتانی کمر احساس درد می‌کنند. حالت تهوع، استفراغ و از دست دادن اشت‌ها اغلب با ورم کبد یا طحال ارتباط دارد.

 اما در صورت تشخیص به موقع در مواردی تا ۹۰ درصد باعث بهبود می شود. تمامی درمان های سرطان خون Remission (تسکین) هستند و بیماری ممکن است بعد از ۶ ماه یا یک سال عود کند. به گفته دکتر بایبردی در کشور ما تمامی اقدامات درمانی همانند سایر کشورهای پیشرفته، انجام می شود و از این نظر هیچ کم و کاستی نداریم. اما در هیچ کجای دنیا تا به حال درمانی تحت عنوان درمان قطعی سرطان خون وجود ندارد و تمامی درمان ها می تواند مدتی بیمار را تهی از علائم بیماری کند و طول عمر او را افزایش دهد اما هر بار بیماری عود کند، موفقیت در درمان کمتر می شود.

 از آن جا که سرطان خون جزو بیماری هایی است که جنبه ژنتیک دارد و افراد خانواده ای که یک فرد مبتلا به سرطان خون داشته اند در معرض خطر قرار دارند، وحشت عمومی از سرطان خون بی مورد است زیرا با پیشرفت های پزشکی بیماری قابل کنترل شده است و از موارد مرگ و میر بیماری کاسته شده اما به شرطی که تشخیص آن سریع انجام بگیرد. به ویژه کسانی که در خانواده هایشان بیمار سرطانی داشته اند یا خون ریزی بینی یا دستگاه گوارش مکرر دارند باید به سرعت به پزشک مراجعه کنند تا درمان سریع تر آغاز شود.

  منبع:جام نیوز



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 30 آبان 1392برچسب:نشانه های سرطان خون, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» همه چیز درباره ایماتینیب 100 میلی گرم

ايماتينيب

دسته دارويي: آنتي نئوپلاستيك

ويژگي ها و اثرات:
 ايماتينيب مهار كننده پروتئين تيروزين كيناز مي باشد. ايماتينيب عملكرد غير طبيعي پروتئين Bcr-Abl تيروزين كيناز را كه بعلت اشكال در كروموزوم فيلادلفيا دربيماري CML ايجاد مي‌شود مهار مي‌نمايد. ايماتينيب همچنين پروليفراسيون و مرگ سلولي ايجاد شده بوسيله اين پروتئين را مهار مي‌كند.

فارماکوکينتيک:
ايماتينيب بعد از مصرف خوراكي به خوبي جذب شده و اتصال پروتئيني بالايي دارد و اغلب با آلبومين باند مي شود. ايماتينيب داراي متابوليسم كبدي است و توسط آنزيم سيتوكروم P450 به متابوليت اصلي خود) مشتقات demethylated piperazine  N-) متابوليزه مي‌گردد. نيمه عمر ايماتينيب 18 ساعت و نيمه عمر متابوليت هاي آن 40 ساعت مي‌باشد. زمان رسيدن به حداكثر غلظت پلاسمايي اين دارو 2 تا 4 ساعت مي باشد. دفع اين دارو بيشتر از طريق مدفوع(68%) بوده و تنها 13% از طريق كليه دفع مي گردد.


موارد مصرف:
• ALL: بعنوان بخشي از شيمي درماني تركيبي در درمان ALL با كروموزوم فيلادلفيا كه تازه تشخيص داده شده استفاده مي گردد.
• CML :  در درمان مراحل Blast crisis ، فازAccelerated و يا فازكرونيك CML بعد از شكست درمان با اينتر فرون آلفا
• CML : در درمان فازكرونيك CML در افراد بالغي كه تازه تشخيص داده شده اند. 
•CML : در درمان كودكان مبتلا به  CMLبا كروموزوم فيلادلفيا در فاز كرونيك بيماري كه بيماري آنها بعد از پيوند مغز استخوان مجددا عود نموده و يا به درمان با اينترفرون آلفا مقاوم مي باشند.
• GISTs: در درمانGISTs  متاستاتيك استفاده مي گردد.

مقدار و نحوه تجويز:
- در فاز Accelerated ياBlast crisis درCML ميزان دوز مصرفي 600 ميليگرم يكبار در روز همراه با غذا و مقدار زيادي آب مي باشد. در غياب عوارض جانبي دوز مصرفي تا 800 ميليگرم در روز (400 ميلي‌گرم دو بار در روز )مي تواند افزايش يابد.
- در فاز كرونيك CML ميزان دوز مصرفي 400 ميليگرم يكبار در روز همراه با غذا و مقدار زيادي آب مي باشد.  در صورت عدم ايجاد عوارض جانبي شديد و نوتروپني غير وابسته به لوكمي دوز مصرفي تا 600 ميليگرم در روز مي تواند افزايش يابد.
-در GISTs دوز مصرفي 400 ميليگرم در روز مي باشد كه مي تواند تا 600 ميليگرم نيز افزايش يابد.

دوز مصرفي در كودكان: 
- در فاز كرونيك CML در كودكاني كه عود مجدد بعد از پيوند مغز استخوان داشته اند و يا مقاوم به درمان با اينترفرون هستند با دوز mg/m2  260 در روز استفاده مي گردد. دوز مصرفي تا  mg/m2 340 در روز مي تواند افزايش يابد.

موارد منع مصرف:
- حساسيت به ايماتينيب
- بارداري و شير دهي

موارد احتياط:
- كم خوني، لوكوپني، نوتروپني، ترومبوسيتوپني، تضعيف مغز استخوان
- دربيماراني كه قبلا داروي سيتوتوكسيك مصرف مي كر ده اند ويا راديوتراپي شده اند بايد با احتياط مصرف گردد.
- بيماري اخير آبله مرغان يا زونا
- اختلال عملكرد كبدي
- عفونت

بارداري و  شيردهي:
ايماتينيب در دوران بارداري در ردهD  قرار دارد. بنابراين مصرف آن در بارداري ممنوع مي باشد. بعلت احتمال ترشح دارو در شير مادر، در طول دوره درمان، شير دهي نبايد صورت گيرد.

عوارض جانبي:
احتباس مايع به شكل افيوژن پلور ،آسيت، ادم ريه و افزايش وزن سريع در 8-2% بيماراني كه براي درمان CMLايماتينيب دريافت مي‌كنند ديده مي شود. آنمي، ادم، خونريزي، نوتروپني، ترومبوسيتوپني(انسيدانيس بالاي 25%)، تنگي نفس، هايپوكالمي، آنفلوانزا، پتشي، پنوموني و عفونت مجاري تنفسي فوقاني(25-10%)، خونريزي مغزي و خونريزي معده

تداخلات دارويي:
•استامينوفن: مصرف همزمان با ايماتينيب سطح خوني سيستميك استامينوفن را افزايش مي دهد.
• داروهاي ايجادكننده ديسكرازي خوني: نوتروپني و ترومبوسيتوپني ايجاد شده با ايماتينيب در صورت مصرف همزمان با اين داروها افزايش مي‌يابد و بر اساس شمارش سلولهاي خوني تعديل دوز ايماتينيب بايد انجام گيرد.
• تضعيف كننده هاي مغز استخوان يا راديوتراپي:
هنگامي كه چند تضعيف كننده مغز استخوان از جمله راديوتراپي بطور همزمان استفاده مي گردد بايد كاهش دوز مصرفي داروي ايماتينيب را درنظرداشت.
•القا كننده هاي آنزيم سيتوكروم  P450:
ازجمله كاربامازپين، دگزامتازون، فنوباربيتال، فني تويين و ريفامپيسين كه باعث افزايش متابوليسم ايماتينيب و كاهش غلظت پلاسمايي آن مي‌گردند.
• مهار كننده هاي آنزيم سيتوكروم  P450:
كلاريترومايسين، اريترومايسين، آب گريپ فروت و كتوكونازول كه باعث كاهش متابوليسم ايماتينيب و افزايش غلظت پلاسمايي آن مي‌گردند. 
• سوبستراي آنزيم سيتوكروم P450 :
از جمله بتا بلاكرها، سيكلوفسفاميد، مورفين، اكسي كودون و سروتونين. ايماتينيب غلظت پلاسمايي اين داروها را افزايش مي دهد.
سيكلوسپورين، سيمواستاتين، واكسنهاي كشته شده ويروسي و واكسنهاي زنده ويروسي، وارفارين

بسته بندي:
قرص هاي 100 ميلي گرمي، بسته 30 عددي

 



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:همه چیز درباره ایماتینیب 100 میلی گرم, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» درمان مهلك ترين "سرطان" دنیا ممكن شد
 
پژوهشگران دانشگاه ملي سنگاپور با همكاري دانشگاه كاليفرنيا موفق به ساخت دارويي جديد براي درمان سرطان خون شدند. اين گروه ماده شيميايي ضد سرطان خون را با نانو ذرات تركيب كرده و دارويي براي درمان بيماران ساختند.  

به گفته محققان: اين دارو اولين نمونه اي است كه مي تواند سلولهاي سرطان خون را از بين برده و در بين داروهايي از اين دست منحصر به فرد مي باشد به طوري كه برخلاف داروهاي ديگر در سيستم گردش خون قرار گرفته و از فعاليت هاي كلي سرطان خون توقف به عمل بياورد.  

پژوهشگران اين دارو را موثرترين درنوع خود بر شمرده به طوري كه كاهش سرعت رشد سلولهاي سرطاني و در مواقعي جلوگيري از رشد آنها از وظايف اين داروهاست.  

اين دارو مي تواند برخي از اين سلولها را نيز از بين برده و تنها مشكل آن مقاومت سلولهاي سرطاني در برابر اين دارو است.  

ادوارد چو محقق ارشد اين طرح از پمپ ژنتيكي اين دارو به جهت شيمي درماني خبر داده به طوري كه نتايج اثر بخشي دارد.  

محققان از رفع اين مشكل با كمك نانو ذرات 2 تا 8 نانومتري از جنس الماس براي مقاومت دارويي دانسته كه با پيوند نانوذرات الماس اين مشكل بيماران نيز حل خواهد شد.  

اين تيم تحقيقي از نتايج شگفت انگيز آزمايش اين نانو ذرات الماس بر روي موشهاي آزمايشي خبرداده و اثرات مفيد و بهبود اين دارو و ايمن سازي سيستم گردش خون به كمك پمپاژ كردن اين دارو با جريان سيال دارد.
 


نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 2 آبان 1392برچسب:, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» درمان سرطان و سالک توسط محققان ایرانی در مشهد

رئیس مرکز تحقیقات نانو فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :‌دانش فنی نانو داروهای درمان سرطان و سالک توسط محققان این دانشگاه کسب و با حمایت ستاد نانو فناوری ریاست جمهوری نمونه صنعتی آن در (شرکت دانش بنیان «اکسیرنانوسینا»)تولید شده است .....

لطفا به ادامه مطلب مراجعه کنید......


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : یک شنبه 14 مهر 1392برچسب:درمان سرطان و سالک توسط محققان ایرانی در مشهد, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سرطان زا بودن داروی های گیاهی چینی

نتایج تحقیقات اخیر نشان می‌دهد داروهای گیاهی چینی حاوی ماده سرطان زا موسوم به «اسید آرستولوچیک» خطر ابتلا به سرطان مجاری ادراری را در پی دارد.

در پژوهشی در تایوان، 4 هزار و 594 فرد در تایوان و همچنین به طور رندوم 174 هزار و 701 نفر از دیگر کشورها که به بیماری سرطان مجاری ادرار مبتلا بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. در نتایج این مطالعه آمده است: ماده سرطان زا موسوم به اسید آرستولوچیک که در محصولات گیاهی چینی‌ها مانند داروی گان موتانگ یافت می‌شود، احتمال ابتلا به سرطان مجاری ادراری را در پی دارد.

یافته‌ها نشان می‌دهد: سرعت پیشروی سرطان در افرادی که بیش از 60 گرم از ماده موتانگ (از داروهای گیاهی چینی) برای آنها تجویز شده بود و همچنین کسانی که حدود 150میلی گرم یا بیشتر از اسید آرستولوچیک مصرف می کردند، بالاتر بود.

محققان معتقد هستند؛ محصولات هر میزان از این اسید را باید ممنوع کرد و همچنین پیشنهاد می‌کنند؛ هرگونه محصولات گیاهی چینی را تحت مطالعه قرار دهند و سلامت آن ماده را تایید کنند.

نیمی از کشورها از جمله تایوان، محصولاتی نظیر داروهای گیاهی که شامل این مواد هستند را ممنوع کردند. گفتنی است، در این پژوهش اثر سیگار کشیدن و مصرف مواد دیگر گیاهی توسط شرکت کنندگان بررسی شد.

برگرفته: از ایسنا



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : شنبه 13 مهر 1392برچسب:سرطان زا بودن داروی های گیاهی چینی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» 9 علامت سرطان خون را بشناسید
درد هنگامی بروز می‌کند که مغز استخوان، بر اثر تراکم غیرعادی سلول‌های سفید خون موجود در مغز استخوان، منبسط می‌شود.

لوسمی نوعی سرطان خون یا مغز استخوان است. در این بیماری، سلول‌های خون به ویژه سلول‌های سفید شکل غیرعادی پیدا می‌کنند. این سلول‌های سفید خون، حاوی دی ان‌ای آسیب دیده است که به رشد غیرعادی و تکثیر سلول‌ها در خون منجر می‌شود. علائم این بیماری را در ادامه مطلب بخوانید.

به طور معمول پس از مدتی، سلول‌های سفید از بین می‌روند و سلول‌های خونی جدید که در مغز استخوان تولید می‌شود، جایگزین آن می‌شوند، اما این سلول‌های غیرعادی به آسانی از بین نمی‌روند و فضای بیشتری را اشغال می‌کنند و برای سلول‌های عادی مشکلاتی را به وجود می‌آورند.

چنین روندی باعث می‌شود در ‌‌نهایت سلول‌های طبیعی خون کاهش پیدا کند. از علائم لوسمی یا سرطان خون می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:


..........در ادامه مطلب بخوانید....

ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : جمعه 12 مهر 1392برچسب:9 علامت سرطان خون را بشناسید, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» علائم ابتلا به سرطان خون را بشناسید

علائم ابتلا به سرطان خون را بشناسید

 

تب، خستگی مزمن و عفونت های مکرر بدون منشاء عفونی از علائم ابتلاء به سرطان خون است.

استادیار گروه هماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه لوکمیا یا سرطان خون، ‌سرطان بافت های سازنده خون است که مغز استخوان و سیستم لنفاوی را در بر می‌گیرد، اظهار داشت: کاهش وزن غیر ارادی، ورم غدد لنفاوی، بزرگ شدن کبد و طحال، خون‌ریزی‌های غیر ارادی و کبود شدگی، ایجاد لکه‌های قرمز روی پوست، عرق کردن بیش از حد مخصوصا در شب، استخوان درد و نازک شدن استخوان‌ها از دیگر علائم و عوارض این بیماری به شمار می رود.

دکتر ابولقاسم اللهیاری با بیان اینکه سرطان خون بر اساس عمل رشد و نوع سلولها به دو نوع حاد و مزمن طبقه بندی می شود افزود: بر خلاف تصور عامه مردم سرطان خون بیماری کشنده ای نیست و با توجه به منشاء بیماری و انجام روشهای نوین پیوند سلولهای بنیادین 30 تا 40درصد بیماران علاج قطعی می شوند.

این فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی گفت: علت واقعی این بیماری هنوز مشخص نشده است و عوامل محیطی و ژنتیکی همچون درمان سرطان های دیگر، اختلالات خاص خونی ،در معرض شدید پرتوهای رادیولوژی قرار گرفتن وسیگار می تواند در ایجاد این بیماری تأثیرگذار باشد.

 

برگرفته: از سایت مهر



نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 12 مهر 1392برچسب:علائم ابتلا به سرطان خون را بشناسید, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» سرطان خون یا لوسمی

سرطان خون یا لوسمی؟


سرطان خون یا لوسمی یا لوکمیا بیماری پیشرونده و بدخیم اعضای خون ساز بدن است. این بیماری در اثر تکثیر و تکامل ناقص گویچه‌های سفید خون و پیش سازهای آن در خون و مغز استخوان ایجاد می‌شود. واژه لوسمی به معنی خون سفید است. لوسمی یکی از چهار سرطان شایع در میان کودکان است.

در بیماری لوکمی یا همان سرطان خون، مغز استخوان به صورت غیر عادی، مقدار بسیار زیادی سلول خونی تولید می‌کند. این سلولها با سلولهای خون نرمال و عادی متفاوت هستند و درست عمل نمی‌کنند. درنتیجه، تولید سلول‌های سفید خون طبیعی را متوقف کرده و توانایی فرد را در مقابله با بیماری‌ها از بین می‌برند. سلول‌های لوکمی همچنین بر تولید سایر انواع سلول‌های خونی که توسط مغز استخوان ساخته می‌شود از جمله گویچه های قرمز خون که اکسیژن را به بافت‌های بدن می‌رسانند، و پلاکتهای خونی که از لخته شدن خون جلوگیری می‌کنند، اثر می‌گذارند


نشانه‌های نمادین لوکمی موارد زیر می‌باشند:

درادامه.....


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:سرطان خون یا لوسمی, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» علائم هشدار دهنده سرطان خون با دکتر عیسی بایبردی فوق تخصص خون

دکتر عیسی بایبردی، متخصص داخلی و فوق تخصص خون، آنکولوژی و پیوند مغز استخوان:

سرطان خون یا همان «لوسمی» یکی از مهلک ترین بیماری هایی است که هر ساله تعدادی از مردم جهان را قربانی می کند. این بیماری در واقع نوعی بیماری پیش رونده و بدخیم اعضای خون ساز بدن انسان است که با تکثیر و تکامل ناقص گویچه های سفید خون و پیش سازهای آن در خون و مغز استخوان ایجاد می شود. اجتماع یاخته های سرطانی در خارج از مغز استخوان موجب تشکیل توده هایی در اندام های حیاتی بدن نظیر مغز و یا بزرگ شدن غدد لنفاوی، طحال، کبد و ناهنجاری در اندام های حیاتی بدن می شود. «لوسمی» شایع ترین سرطان اطفال در جهان است. این بیماری بر اساس نوع گویچه سفید خون که دچار تراریختگی و سرطان شده به ۲ دسته تقسیم می شود: لنفوئیدی و میلوئیدی که بر اساس شدت و سرعت پیشرفت بیماری به انواع حاد و مزمن تقسیم می شود.

 

در ادامه.......


ادامه مطلب ...
نويسنده : فرانک رجبی دوست | تاريخ : پنج شنبه 11 مهر 1392برچسب:علائم هشدار دهنده سرطان خون, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب
لرزش یکی از علائم ابتلا به بیماری پارکینسون است
با شیمی درمانی خداحافظی کنید + میوه جایگزین با قدرت ده هزار برابری
یک متخصص مغز و اعصاب گفت: وزوز گوش می‌تواند نشانه یک بیماری جدی مانند بیماری قلبی، دیابت و ... باشد.
سرطان معده خطرناک اما درمان پذیر در مراحل اولیه
در فصل زمستان نیاز بدن به انرژی افزایش می‌یابد. در این فصل، سرما باعث ایجاد التهاب مفصل و درد می‌شود
موسیر چه خواصی دارد؟
کندن پوست این میوه یک اشتباه بزرگ است
نوشیدنی‌های داغ یکی از عوامل اصلی در ابتلا به سرطان گوارش هستند.
بازبینی نتایج مطالعات انجام شده در مورد ماده معدنی "روی
کدام بیماری‌ها در «مردان» بیشتر از زنان است؟
10 خطر خوردن بستنی که نمی‌دانستیم!
۱۴ خاصیت اعجاب‌انگیز سیر خام
هیچ داروی لاغری در دنیا تولید نشده است
بالاخره سیب را با پوست بخوریم یا بدون پوست ؟
از طریق برخی از نشانه ها به احتمال بروز برخی بیماری ها پی برد
چه غذاهایی سرماخوردگی‌ را بدتر می‌کند ؟
پرفروش‌ترین داروهای ایران
دردهای شکمی که باید جدی بگیریم
استفاده از ماکروویو در ژاپن جرم است؛ چرا؟